Autorizează coduri CAEN fără bătăi de cap

Autorizezi coduri CAEN 100% online, dintr-o aplicație inteligentă și ușor de folosit. De oriunde ai fi, fără drumuri la instituții și dosar cu șină.

Începe aici

Ce spun cei care folosesc Startco

Cum funcționează?

  • 1. Intri în aplicația StartCo la secțiunea Autorizare coduri CAEN
  • 2. Completezi datele firmei tale și încarci documentele pe care ți le cerem
  • 3. Ne ocupăm noi de toată procedura de Autorizare coduri CAEN la Registrul Comerțului
  • Gata. În câteva zile modificarea este oficial înregistrată și te poți apuca de treabă.

Beneficiile tale

E floare la ureche să autorizezi coduri CAEN cu StartCo

Rapid Parcurgi pașii din aplicația de modificare în doar 10 minute în loc să pierzi ore și zile întregi la instituții și birouri de consultanță.
Flexibil Faci modificarea exact când vrei tu și de oriunde te-ai afla. Nu depinzi de programul altcuiva sau de o locație anume.
Stress Free Nu interacționezi cu instituțiile. Economisești stres și energie și ai mai mult timp pentru lucrurile importante.
Simplu și fără birocrație La StartCo te așteaptă o experiență digitală simplă și user-friendly. Nu vei găsi proceduri stufoase, dosar cu șină și birocrație.
Siguranță Ești liniștit pentru că ești pe mâini bune. Nu faci greșeli, nu pierzi nimic din vedere și faci modificarea corect, așa cum trebuie.

Autorizare coduri CAEN

  • Autorizare coduri CAEN de la A la Z prin aplicația noastră digitală (generăm documentele complete, le depunem și comunicăm cu Registrul Comerțului)
  • Depunem cererea la Registrul Comerțului fără să mergi la notar
  • Îți oferim consultanță și îți răspundem la toate întrebările
  • Garantăm că vei avea o experiență plăcută: iar dacă ești nemulțumit de colaborare, îți dăm banii înapoi
350 Lei + 0 Lei taxe Registru

Ce trebuie să știi despre Autorizare coduri CAEN

Ce înseamnă autorizarea unui cod CAEN?

Autorizarea unui cod CAEN înseamnă declararea faptului că societatea desfășoară activitățile economice prevăzute de codul CAEN respectiv, din cel puțin una dintre următoarele locații: de la sediu, de la un punct de lucru sau de la terți. De asemenea, autorizarea codului CAEN înseamnă și asumarea de către administrator a îndeplinirii tuturor condițiilor necesare pentru desfășurarea activității (obținerea autorizațiilor, avizelor, etc.).

Când este necesară autorizarea unui cod CAEN?

Atunci când vrei să desfășori o anumită activitate, codul CAEN trebuie să se regăsească în Actul Constitutiv și să fie autorizat pentru desfășurare. Dacă activitatea nu este autorizată (dacă acel cod CAEN se află doar în Actul Constitutiv dar nu este autorizat), din punct de vedere legal nu poți desfășura activitatea respectivă.

De ce ai nevoie pentru a autoriza un cod CAEN?

Pentru autorizarea unui nou cod CAEN, ai nevoie de buletinul administratorului. De asemenea, trebuie să știi care sunt codurile CAEN sau activitățile pe care dorești să le autorizezi și de unde se vor desfășura ele.

Ce documente se modifică în firmă ca urmare a autorizării de cod CAEN?

În funcție de locațiile unde se autorizează codurile CAEN (se pot autoriza la sediul social, la un punct de lucru sau la terți), atunci Registrul Comerțului va emite noi certificate constatatoare de autorizare a activității pentru locațiile respective.

StartCo

antreprenori

Acum poți să te concentrezi pe ce e cu adevărat important. Pe ce știi să faci mai bine. Pe afacerea ta. StartCo există pentru antreprenori. Am redus birocrația la câțiva pași ușor de urmat. StartCo îi susține pe antreprenori. Am tradus legislația în limbaj uman. Am eliminat deplasările la instituții și statul la cozi.

Discută cu un consultant. Suntem aici pentru tine.

Contactează-ne la 0371 700 410, scrie-ne la adresa contact@startco.ro sau lasă-ne datele tale prin intermediul formularului și te sunăm noi.

Te contactăm noi

Ai sprijin la fiecare pas

Îți oferim suport telefonic, pe email și prin chat oricând ai întrebări sau ai nevoie de ajutor

Apelează-ne la 0371 700 410 sau completează formularul de contact și te sunăm noi. Suntem aici pentru tine!

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă.

Dacă ești nemulțumit de colaborarea cu noi, poți renunța, fără nicio consecință și îți dăm banii înapoi.