Transformă un SRL-D în SRL fără bătăi de cap

Faci transformarea 100% online, dintr-o aplicație inteligentă și ușor de folosit. De oriunde ai fi, fără drumuri la instituții și dosar cu șină.

Începe aici

Ce spun cei care folosesc StartCo

Cum funcționează?

  • 1. Intri în aplicația StartCo la secțiunea Transformare SRL-D în SRL
  • 2. Completezi datele firmei tale și încarci documentele pe care ți le cerem
  • 3. Ne ocupăm noi de toată procedura de Transformare SRL-D în SRL la Registrul Comerțului
  • Gata. În câteva zile modificarea este oficial înregistrată și te poți apuca de treabă.

Beneficiile tale

E floare la ureche să faci transformarea din SRL-D în SRL cu StartCo

Rapid Parcurgi pașii din aplicația de modificare în doar 10 minute în loc să pierzi ore și zile întregi la instituții și birouri de consultanță.
Flexibil Faci modificarea exact când vrei tu și de oriunde te-ai afla. Nu depinzi de programul altcuiva sau de o locație anume.
Stress Free Nu interacționezi cu instituțiile. Economisești stres și energie și ai mai mult timp pentru lucrurile importante.
Simplu și fără birocrație La StartCo te așteaptă o experiență digitală simplă și user-friendly. Nu vei găsi proceduri stufoase, dosar cu șină și birocrație.
Siguranță Ești liniștit pentru că ești pe mâini bune. Nu faci greșeli, nu pierzi nimic din vedere și faci modificarea corect, așa cum trebuie.

Transformare SRL-D în SRL

  • Transformare SRL-D în SRL de la A la Z prin aplicația noastră digitală (generăm documentele complete, le depunem și comunicăm cu Registrul Comerțului)
  • Depunem cererea la Registrul Comerțului fără să mergi la notar
  • Îți oferim suport și îți răspundem la toate întrebările
  • Garantăm că vei avea o experiență plăcută: iar dacă ești nemulțumit de colaborare, îți dăm banii înapoi
550 Lei + aprox.183 Lei taxe Registru

Ce trebuie să știi despre Transformare SRL-D în SRL

Când trebui să transformi un SRL-D în SRL?

Ai obligația de a schimba statutul firmei din SRL-D în SRL atunci când au trecut 3 ani de la data înființării firmei. Statutul de SRL-D expiră în data de 31 decembrie a anului în care firma ta împlinește 3 ani de existență, astfel că trebuie să schimbi statutul firmei în SRL în maxim 45 de zile de la această dată, adică cel târziu până la data de 15 Februarie a anului următor.

Exemplu: Dacă ai înființat SRL-D în cursul anului 2018, statutul de SRL-D expiră la 31 decembrie 2021 iar data limită până când trebuie să faci transformarea în SRL este 15 februarie 2022.

De ce ai nevoie pentru a transforma un D în SRL?

Odată cu modificarea formei juridice a firmei se modifică și denumirea (de exemplu, dacă firma ta se numea IT SPOT SRL-D, de acum încolo se va numi IT SPOT SRL). Cu acest prilej, poți decide să alegi o denumire cu totul nouă. Indiferent dacă decizi să rămâi cu aceeași denumire sau să alegi una nouă, denumirea SRL-ului trebuie rezervată la Registrul Comerțului. Tot cu ocazia acestor modificări, în cazul în care vrei să îți dezvolți activitatea și în alte domenii, poți suplimenta obiectul de activitate al firmei prin adăugarea de noi coduri CAEN.

Pentru redactarea documentelor necesare modificării mai ai nevoie și de buletinele asociaților și administratorilor.

Ce documente se modifică în firmă ca urmare a transformării din SRL-D în SRL?

Odată cu modificarea formei juridice și, implicit, a denumirii, Registrul Comerțului va emite noi documente de Înmatriculare ale firmei: certificat de înregistrare (CUI) și certificate constatatoare de autorizare a activității. De asemenea, ulterior înregistrării la Registrul Comerțului va trebui să depui declarația 010 la ANAF și să îți preschimbi Certificatul de Înregistrare în Scopuri TVA (sau TVA intracomunitar), dacă este cazul.

Ce mai trebuie să faci după înregistrarea modificării la Comerțului?

După ce ai efectuat modificările la Registrul Comerțului, nu uita să actualizezi peste tot noile date de identificare ale firmei (de exemplu, va trebui să introduci noua denumire a firmei în programul de facturare pe care îl folosești și să îți anunți furnizorii în legătură cu modificarea, astfel încât noile facturi emise să fie cu denumirea nouă).

StartCo

antreprenori

Acum poți să te concentrezi pe ce e cu adevărat important. Pe ce știi să faci mai bine. Pe afacerea ta. StartCo există pentru antreprenori. Am redus birocrația la câțiva pași ușor de urmat. StartCo îi susține pe antreprenori. Am tradus legislația în limbaj uman. Am eliminat deplasările la instituții și statul la cozi.

Discută cu un consultant. Suntem aici pentru tine.

Contactează-ne la 0371 700 410, scrie-ne la adresa contact@startco.ro sau lasă-ne datele tale prin intermediul formularului și te sunăm noi.

Te contactăm noi

Ai sprijin la fiecare pas

Îți oferim suport telefonic, pe email și prin chat oricând ai întrebări sau ai nevoie de ajutor

Apelează-ne la 0371 700 410 sau completează formularul de contact și te sunăm noi. Suntem aici pentru tine!

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă.

Dacă ești nemulțumit de colaborarea cu noi, poți renunța, fără nicio consecință și îți dăm banii înapoi.