Majorează capitalul social fără bătăi de cap

Faci majorarea de capital social 100% online, dintr-o aplicație inteligentă și ușor de folosit. De oriunde ai fi, fără drumuri la instituții și dosar cu șină.

Începe aici

Ce spun cei care folosesc StartCo

Cum funcționează?

  • 1. Intri în aplicația StartCo la secțiunea Majorare capital social
  • 2. Completezi datele firmei tale și încarci documentele pe care ți le cerem
  • 3. Ne ocupăm noi de toată procedura de Majorare capital social la Registrul Comerțului
  • Gata. În câteva zile modificarea este oficial înregistrată și te poți apuca de treabă.

Beneficiile tale

E floare la ureche să majorezi capitalul social cu StartCo

Rapid Parcurgi pașii din aplicația de modificare în doar 10 minute în loc să pierzi ore și zile întregi la instituții și birouri de consultanță.
Flexibil Faci modificarea exact când vrei tu și de oriunde te-ai afla. Nu depinzi de programul altcuiva sau de o locație anume.
Stress Free Nu interacționezi cu instituțiile. Economisești stres și energie și ai mai mult timp pentru lucrurile importante.
Simplu și fără birocrație La StartCo te așteaptă o experiență digitală simplă și user-friendly. Nu vei găsi proceduri stufoase, dosar cu șină și birocrație.
Siguranță Ești liniștit pentru că ești pe mâini bune. Nu faci greșeli, nu pierzi nimic din vedere și faci modificarea corect, așa cum trebuie.

Majorare capital social

  • Majorare capital social de la A la Z prin aplicația noastră digitală (generăm documentele complete, le depunem și comunicăm cu Registrul Comerțului)
  • Depunem cererea la Registrul Comerțului fără să mergi la notar
  • Îți oferim suport și îți răspundem la toate întrebările
  • Garantăm că vei avea o experiență plăcută: iar dacă ești nemulțumit de colaborare, îți dăm banii înapoi
550 Lei + aprox.183 Lei taxe Registru

Ce trebuie să știi despre Majorare capital social

Ce înseamnă majorarea capitalului social

Majorarea capitalului social se referă la majorarea aportului asociaților la capitalul social al firmei. Aportul asociaților poate fi în numerar sau în natură (bunuri care trec în patrimoniul firmei).

Cea mai des întâlnită formă de majorare este majorarea de capital social prin aport de numerar. Aportul de numerar poate fi făcut de către unul sau mai mulți asociați existenți sau de către un asociat nou cooptat, care prin aportul de capital devine asociat în firmă. Astfel, există două tipuri de majorare de capital: cu adăugare de asociat și fără adăugare de asociat.

Ce documente sunt necesare la majorarea capitalului social?

Pentru majorarea capitalului social sunt necesare dovezile de efectuare a aportului de capital (transferurile de numerar din conturile asociaților care fac aportul în contul societății). De asemenea, pentru redactarea documentelor necesare majorării este nevoie și de copiile de buletin ale asociaților și administratorilor.

Ce documente se modifică în firmă atunci când se majorează capitalul social?

Documentul care se modifică este Actul Constitutiv. Acesta va fi actualizat cu noua valoare și structură a capitalului social, precum și cu datele de identificare ale noilor asociați, dacă în urma majorării capitalului au fost cooptați noi asociați.

StartCo

antreprenori

Acum poți să te concentrezi pe ce e cu adevărat important. Pe ce știi să faci mai bine. Pe afacerea ta. StartCo există pentru antreprenori. Am redus birocrația la câțiva pași ușor de urmat. StartCo îi susține pe antreprenori. Am tradus legislația în limbaj uman. Am eliminat deplasările la instituții și statul la cozi.

Discută cu un consultant. Suntem aici pentru tine.

Contactează-ne la 0371 700 410, scrie-ne la adresa contact@startco.ro sau lasă-ne datele tale prin intermediul formularului și te sunăm noi.

Te contactăm noi

Ai sprijin la fiecare pas

Îți oferim suport telefonic, pe email și prin chat oricând ai întrebări sau ai nevoie de ajutor

Apelează-ne la 0371 700 410 sau completează formularul de contact și te sunăm noi. Suntem aici pentru tine!

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă.

Dacă ești nemulțumit de colaborarea cu noi, poți renunța, fără nicio consecință și îți dăm banii înapoi.