Adaugă coduri CAEN în firmă fără bătăi de cap

Adaugi coduri CAEN 100% online, dintr-o aplicație inteligentă și ușor de folosit. De oriunde ai fi, fără drumuri la instituții și dosar cu șină.

Începe aici

Ce spun cei care folosesc StartCo

Cum funcționează?

  • 1. Intri în aplicația StartCo la secțiunea Adăugare coduri CAEN
  • 2. Completezi datele firmei tale și încarci documentele pe care ți le cerem
  • 3. Ne ocupăm noi de toată procedura de Adăugare coduri CAEN la Registrul Comerțului
  • Gata. În câteva zile modificarea este oficial înregistrată și te poți apuca de treabă.

Beneficiile tale

E floare la ureche să adaugi coduri CAEN în firmă cu StartCo

Rapid Parcurgi pașii din aplicația de modificare în doar 10 minute în loc să pierzi ore și zile întregi la instituții și birouri de consultanță.
Flexibil Faci modificarea exact când vrei tu și de oriunde te-ai afla. Nu depinzi de programul altcuiva sau de o locație anume.
Stress Free Nu interacționezi cu instituțiile. Economisești stres și energie și ai mai mult timp pentru lucrurile importante.
Simplu și fără birocrație La StartCo te așteaptă o experiență digitală simplă și user-friendly. Nu vei găsi proceduri stufoase, dosar cu șină și birocrație.
Siguranță Ești liniștit pentru că ești pe mâini bune. Nu faci greșeli, nu pierzi nimic din vedere și faci modificarea corect, așa cum trebuie.

Adăugare coduri CAEN

  • Adăugare coduri CAEN de la A la Z prin aplicația noastră digitală (generăm documentele complete, le depunem și comunicăm cu Registrul Comerțului)
  • Depunem cererea la Registrul Comerțului fără să mergi la notar
  • Îți oferim suport și îți răspundem la toate întrebările
  • Garantăm că vei avea o experiență plăcută: iar dacă ești nemulțumit de colaborare, îți dăm banii înapoi
550 Lei + aprox.183 Lei taxe Registru

Ce trebuie să știi despre Adăugare coduri CAEN

Ce înseamnă adăugarea unui cod CAEN?

Adăugarea unui cod CAEN se referă la includerea unui cod CAEN adițional în Actul Constitutiv al firmei.

Când este necesară adăugarea unui cod CAEN în obiectul de activitate?

Trebuie să adaugi un nou cod CAEN în Actul Constitutiv atunci când dorești ca firma să înceapă să desfășoare o nouă activitate iar codul CAEN pentru activitatea respectivă nu există deja în Actul Constitutiv. În plus, pentru desfășurarea activității codul CAEN trebuie autorizat în cel puțin una dintre următoarele locații: la sediu, la un punct de lucru sau la terți.

De ce ai nevoie pentru adăugarea de cod CAEN?

Pentru adăugarea unui nou cod CAEN, ai nevoie de buletinele asociaților și administratorilor. De asemenea, trebuie să știi care sunt codurile CAEN sau activitățile pe care dorești să le adaugi și de unde se vor desfășura ele.

Ce documente se modifică în firmă ca urmare a adăugarii unui cod CAEN?

Pentru adăugarea de noi coduri CAEN este necesară actualizarea Actului Constitutiv, stfel încât acesta să includă și codurile CAEN nou-adăugate.
De asemenea, dacă noile coduri CAEN se autorizează la sediul social, la un punct de lucru sau la terți, atunci Registrul Comerțului va emite noi certificate constatatoare de autorizare a activității pentru locațiile respective.

Ce mai trebuie să faci după adăugarea de noi coduri CAEN?

După adăugarea noilor coduri CAEN, îți recomandăm să contactezi Primăria din localitatea unde este stabilită firma pentru a verifica dacă trebuie să obții anumite autorizații sau aviz de funcționare pentru a desfășura activitățile prevăzute de codurile CAEN.

StartCo

antreprenori

Acum poți să te concentrezi pe ce e cu adevărat important. Pe ce știi să faci mai bine. Pe afacerea ta. StartCo există pentru antreprenori. Am redus birocrația la câțiva pași ușor de urmat. StartCo îi susține pe antreprenori. Am tradus legislația în limbaj uman. Am eliminat deplasările la instituții și statul la cozi.

Discută cu un consultant. Suntem aici pentru tine.

Contactează-ne la 0371 700 410, scrie-ne la adresa contact@startco.ro sau lasă-ne datele tale prin intermediul formularului și te sunăm noi.

Te contactăm noi

Ai sprijin la fiecare pas

Îți oferim suport telefonic, pe email și prin chat oricând ai întrebări sau ai nevoie de ajutor

Apelează-ne la 0371 700 410 sau completează formularul de contact și te sunăm noi. Suntem aici pentru tine!

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă.

Dacă ești nemulțumit de colaborarea cu noi, poți renunța, fără nicio consecință și îți dăm banii înapoi.