Schimbă codul CAEN principal fără bătăi de cap

Schimbi codul CAEN principal 100% online, dintr-o aplicație inteligentă și ușor de folosit. De oriunde ai fi, fără drumuri la instituții și dosar cu șină.

Începe aici

Ce spun cei care folosesc StartCo

Cum funcționează?

  • 1. Intri în aplicația StartCo la secțiunea Schimbare cod CAEN principal
  • 2. Completezi datele firmei tale și încarci documentele pe care ți le cerem
  • 3. Ne ocupăm noi de toată procedura de Schimbare cod CAEN principal la Registrul Comerțului
  • Gata. În câteva zile modificarea este oficial înregistrată și te poți apuca de treabă.

Beneficiile tale

E floare la ureche să schimbi codul CAEN principal cu StartCo.

Rapid Parcurgi pașii din aplicația de modificare în doar 10 minute în loc să pierzi ore și zile întregi la instituții și birouri de consultanță.
Flexibil Faci modificarea exact când vrei tu și de oriunde te-ai afla. Nu depinzi de programul altcuiva sau de o locație anume.
Stress Free Nu interacționezi cu instituțiile. Economisești stres și energie și ai mai mult timp pentru lucrurile importante.
Simplu și fără birocrație La StartCo te așteaptă o experiență digitală simplă și user-friendly. Nu vei găsi proceduri stufoase, dosar cu șină și birocrație.
Siguranță Ești liniștit pentru că ești pe mâini bune. Nu faci greșeli, nu pierzi nimic din vedere și faci modificarea corect, așa cum trebuie.

Schimbare cod CAEN principal

  • Schimbare cod CAEN principal de la A la Z prin aplicația noastră digitală (generăm documentele complete, le depunem și comunicăm cu Registrul Comerțului)
  • Depunem cererea la Registrul Comerțului fără să mergi la notar
  • Îți oferim suport și îți răspundem la toate întrebările
  • Garantăm că vei avea o experiență plăcută: iar dacă ești nemulțumit de colaborare, îți dăm banii înapoi
550 Lei + aprox.183 Lei taxe Registru

Ce trebuie să știi despre Schimbare cod CAEN principal

Când este necesară schimbarea codului CAEN principal?

Necesitatea schimbării codului CAEN principal intervine natural în dezvoltarea unei firme, atunci când activitatea desfășurată preponderent de societate (sau cea care contribuie cel mai mult la venitul total generat) nu mai corespunde cu activitatea menționată ca fiind cea principală la înființarea firmei.

De ce ai nevoie pentru a schimba codul CAEN principal al firmei?

În primul rând, trebuie să știi care dorești să fie noul cod CAEN principal și să verifici dacă acest cod există deja în Actul Constitutiv. Dacă există, atunci acesta trebuie doar emnționat ca activitate principală și autorizat la sediul social, la un punct de lucru sau la terți. Dacă nu ai codul CAEN în Actul Constitutiv, acesta trebuie mai întâi adăugat.

Pentru redactarea documentelor necesare schimbării codului CAEN principal mai ai nevoie de buletinele asociaților și administratorilor.

Ce documente se modifică în firmă ca urmare a schimbării codului CAEN principal?

Primul document care se modifică este Actul Constitutiv. Varianta actualizată a documentului va menționa noul cod CAEN principal. De asemenea, Registrul Comerțului va emite noi documente de Înmatriculare ale firmei: certificat de înregistrare (CUI) și certificate constatatoare de autorizare a activității (doar pentru locațiile unde se modifică codurile CAEN autorizate).

StartCo

antreprenori

Acum poți să te concentrezi pe ce e cu adevărat important. Pe ce știi să faci mai bine. Pe afacerea ta. StartCo există pentru antreprenori. Am redus birocrația la câțiva pași ușor de urmat. StartCo îi susține pe antreprenori. Am tradus legislația în limbaj uman. Am eliminat deplasările la instituții și statul la cozi.

Discută cu un consultant. Suntem aici pentru tine.

Contactează-ne la 0371 700 410, scrie-ne la adresa contact@startco.ro sau lasă-ne datele tale prin intermediul formularului și te sunăm noi.

Te contactăm noi

Ai sprijin la fiecare pas

Îți oferim suport telefonic, pe email și prin chat oricând ai întrebări sau ai nevoie de ajutor

Apelează-ne la 0371 700 410 sau completează formularul de contact și te sunăm noi. Suntem aici pentru tine!

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă.

Dacă ești nemulțumit de colaborarea cu noi, poți renunța, fără nicio consecință și îți dăm banii înapoi.