Generator Nume Firmă

Alege un nume pentru firma ta. Lasă-te inspirat.

Generează instant idei de nume pentru firma ta

Mii de variante de denumiri Algoritmul StartCo poate genera un număr nelimitat de denumiri, pornind de la căutarea ta. Descoperă nume de firmă la care nici nu te-ai gândit.
Denumiri pentru Registrul Comerțului Generatorul de nume StartCo a fost dezvoltat special pentru a genera denumiri complexe și puțin uzuale, care au șanse foarte mari de a fi acceptate la Registrul Comerțului.

Cum folosești generatorul de nume?

  • 1. Introdu în bara de căutare unul mai multe cuvinte reprezentative pentru afacerea ta.
  • 2. Algoritmul va genera apoi mii de variante de denumiri, pornind de la cuvintele specificate de tine.
  • 3. Fii creativ! Testează cuvinte diferite în generator și descoperă nume inedite de firmă
  • Alege-l pe cel preferat

Ce trebuie să știi despre numele firmei

Cum aleg un nume potrivit pentru firmă?

Pornește de la esența afacerii tale și fă o listă de 10 cuvinte care o descriu cel mai bine. Apoi, introdu rând pe rând cuvintele în generatorul de nume și vezi care denumire reflectă cel mai bine spiritul business-ului tău.

Alegerea unui nume de firmă este mai mult o artă decât o știință. Pe de o parte, numele trebuie să sune bine, să reflecte specificul business-ului și, bineînțeles, preferințele fondatorilor. Pe de altă parte, trebuie să respecte și o serie de criterii stabilite de autorități, printre care cel mai important este să nu semene prea mult sau să fie identic cu numele unei firme existente.

Alegerea numelui este un pas important, așa că acordă-ți timpul necesar. Totuși, este important să știi că nu este o decizie pe viață - poți schimba numele unei firme existente oricând dorești.

Ce faci după ce ai găsit numele perfect?

Grăbește-te să îl rezervi la Registrul Comerțului. Atunci când faci rezervarea de nume, asigură-te că denumirea este disponibilă și suficient de distinctă față de alte denumiri existente. Citește aici despre cum îți dai seama dacă o denumire îndeplinește condițiile pentru a fi acceptată.

Dacă îți înființezi firma în aplicația StartCo, atunci facem noi rezervarea de nume și toate verificările necesare pentru tine.

Numele firmei și brand-ul sau marca înseamnă același lucru?

Nu, sunt lucruri diferite. Numele firmei este numele oficial al entității legale, utilizat în relația cu autoritățile și partenerii de afaceri. În activitatea firmei, poți construi branduri cu denumiri total diferite, pe care le poți proteja legal prin înregistrarea mărcii la OSIM. Găsești mai multe informații despre acest subiect aici.

StartCo

antreprenori

Acum poți să te concentrezi pe ce e cu adevărat important. Pe ce știi să faci mai bine. Pe afacerea ta. StartCo există pentru antreprenori. Am redus birocrația la câțiva pași ușor de urmat. StartCo îi susține pe antreprenori. Am tradus legislația în limbaj uman. Am eliminat deplasările la instituții și statul la cozi.

Ai sprijin la fiecare pas

Îți oferim suport telefonic, pe email și prin chat oricând ai întrebări sau ai nevoie de ajutor

Apelează-ne la 0371 700 410 sau completează formularul de contact și te sunăm noi. Suntem aici pentru tine!

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă.

Dacă ești nemulțumit de colaborarea cu noi, poți renunța, fără nicio consecință și îți dăm banii înapoi.