Cod CAEN 1039

1039 - Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a.

Codul CAEN 1039 include:

- fabricarea alimentelor care constau în principal din fructe sau legume
- conservarea fructelor, nucilor sau legumelor (de exemplu: congelare, uscare, liofilizare, uscare prin radiații infraroșii, imersie în ulei sau oțet, conservare în borcane, presiune înaltă, temperatură înaltă)
- fabricarea produselor alimentare din fructe sau legume
- fabricarea gemurilor, marmeladelor și jeleurilor de masă
- decojirea, curățarea și prăjirea nucilor
- fabricarea alimentelor și pastelor din nuci

Codul CAEN 1039 include de asemenea:

- fabricarea alimentelor preparate perisabile din fructe și legume, de exemplu:
• salate; salate mixte, ambalate
• legume curățate sau tăiate
• tofu (brânză de soia)

Codul CAEN 1039 exclude:

- fabricarea sucurilor de fructe și legume, vezi 1032
- fabricarea făinii sau a măcinatului din legume leguminoase uscate, vezi 1061
- conservarea fructelor și nucilor în zahăr, vezi 1082
- fabricarea preparatelor din legume, vezi 1085
- fabricarea concentratelor artificiale, vezi 1089

📋 Autorizații și avize de funcționare pentru CAEN 1039

Pentru desfășurarea activităților încadrate sub codul CAEN 1039, este necesar să obții următoarele autorizații sau avize:

- Autorizație de Mediu
?
- Autorizație D.S.V.S.A.
?


În orice caz, este posibil ca, pe lângă autorizațiile menționate mai sus, primăria din localitate să ceară și alte avize, în funcție de specificul activității sau de spațiul utilizat. O verificare directă la primăria din localitatea unde îți desfășori activitatea sau o discuție cu un specialist îți oferă siguranța că respecți toate cerințele legale aplicabile.

Actualizează la CAEN Rev 3 Online

Fără drumuri la Registrul Comerțului, fără hârtii, fără bătăi de cap

Începe Acum