Cod CAEN 1089
1089 - Fabricarea altor produse alimentare n.c.a.
Această clasă include fabricarea produselor alimentare comestibile în termen de maximum trei zile de la producție:
- fabricarea supelor și a ciorbelor
- fabricarea alimentelor preparate perisabile, de exemplu:
• sandvișuri
• pizza proaspătă (necoaptă)
- fabricarea quiche-ului și a croque-monsieur
Această clasă include de asemenea:
- fabricarea drojdiei
- fabricarea extractelor și sucurilor din carne, pește, crustacee sau moluște
- producția de substituenți de lapte pe bază de plante (de exemplu, băuturi pe bază de nucă de cocos, orez, migdale, soia)
- fabricarea substituenților de carne și brânză
- fabricarea produselor din ouă (de exemplu, albuș de ou)
- fabricarea concentratelor artificiale
- procesarea mierii naturale achiziționate
- producția de produse semifinite pentru înghețată și patiserie
- fabricarea supelor instant pre-gătite și a tăițeilor instant
- fabricarea mierii artificiale și a caramelului
- fabricarea extractelor de malț și a siropurilor
- fabricarea făinii de insecte și a altor preparate pe bază de insecte
- fabricarea suplimentelor alimentare și a altor produse alimentare n.e.c.
Această clasă exclude:
- fabricarea alimentelor preparate perisabile din fructe și legume, vezi 1039
- fabricarea tofu (brânză de soia), vezi 1039
- fabricarea pizzei congelate, vezi 1085
- fabricarea băuturilor spirtoase, berii, vin și băuturi răcoritoare, vezi divizia 11
- fabricarea vitaminelor, vezi 2110
- fabricarea supelor și a ciorbelor
- fabricarea alimentelor preparate perisabile, de exemplu:
• sandvișuri
• pizza proaspătă (necoaptă)
- fabricarea quiche-ului și a croque-monsieur
Această clasă include de asemenea:
- fabricarea drojdiei- fabricarea extractelor și sucurilor din carne, pește, crustacee sau moluște
- producția de substituenți de lapte pe bază de plante (de exemplu, băuturi pe bază de nucă de cocos, orez, migdale, soia)
- fabricarea substituenților de carne și brânză
- fabricarea produselor din ouă (de exemplu, albuș de ou)
- fabricarea concentratelor artificiale
- procesarea mierii naturale achiziționate
- producția de produse semifinite pentru înghețată și patiserie
- fabricarea supelor instant pre-gătite și a tăițeilor instant
- fabricarea mierii artificiale și a caramelului
- fabricarea extractelor de malț și a siropurilor
- fabricarea făinii de insecte și a altor preparate pe bază de insecte
- fabricarea suplimentelor alimentare și a altor produse alimentare n.e.c.
Această clasă exclude:
- fabricarea alimentelor preparate perisabile din fructe și legume, vezi 1039- fabricarea tofu (brânză de soia), vezi 1039
- fabricarea pizzei congelate, vezi 1085
- fabricarea băuturilor spirtoase, berii, vin și băuturi răcoritoare, vezi divizia 11
- fabricarea vitaminelor, vezi 2110