Cod CAEN 1020

1020 - Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor

Codul CAEN 1020 include:

- pregătirea și conservarea peștelui, crustaceelor și moluștelor (de exemplu, congelare, congelare profundă, uscare, gătire, afumare, sărare, imersie în saramură, conservare)
- producția de produse din pește, crustacee și moluște: fileuri de pește, icre, caviar, substituente de caviar etc.
- producția de făină de pește pentru consum uman sau furaje pentru animale
- producția de mese și solubile din pește și alte animale acvatice necorespunzătoare pentru consumul uman

Codul CAEN 1020 include de asemenea:

- activitățile navelor de fabrică care nu se angajează în pescuit și doar în procesarea și conservarea peștelui
- procesarea algelor
- îndepărtarea capetelor de pește, eviscerarea și tăierea peștelui în bucăți, apoi congelarea

Codul CAEN 1020 exclude:

- procesarea și conservarea peștelui pe nave angajate în pescuit, vezi 0311
- procesarea balenelor pe uscat sau pe nave specializate, vezi 1011
- producția de uleiuri și grăsimi din pește și mamifere marine, vezi 1041
- fabricarea preparatelor congelate din pește, vezi 1085
- fabricarea supelor de pește, vezi 1089

📋 Autorizații și avize de funcționare pentru CAEN 1020

Pentru desfășurarea activităților încadrate sub codul CAEN 1020, este necesar să obții următoarele autorizații sau avize:

- Autorizație de Mediu
?


În orice caz, este posibil ca, pe lângă autorizațiile menționate mai sus, primăria din localitate să ceară și alte avize, în funcție de specificul activității sau de spațiul utilizat. O verificare directă la primăria din localitatea unde îți desfășori activitatea sau o discuție cu un specialist îți oferă siguranța că respecți toate cerințele legale aplicabile.

Actualizează la CAEN Rev 3 Online

Fără drumuri la Registrul Comerțului, fără hârtii, fără bătăi de cap

Începe Acum