Cod CAEN 1011

1011 - Prelucrarea şi conservarea cărnii

Această clasă include:

- operarea abatoarelor implicate în uciderea, pregătirea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie, cămilă etc.
- producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
- producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în bucăți

Această clasă include de asemenea:

- uciderea și procesarea balenelor pe uscat sau pe nave specializate
- producția de piei și blănuri provenite din abatoare (de exemplu, prin prelucrarea blănii și sărare)
- topirea și rafinarea slăninii și altor grăsimi animale comestibile
- procesarea resturilor animale
- producția de lână trasă

Această clasă exclude:

- topirea grăsimilor comestibile de păsări, vezi 1012
- producția de carne uscată, sărată sau afumată, și produse din carne, vezi 1013
Transformă-ți ideea într-o afacere

Simplu. Rapid. Digital

Începe Acum