Cod CAEN 1011

1011 - Prelucrarea şi conservarea cărnii

Codul CAEN 1011 include:

- operarea abatoarelor implicate în uciderea, pregătirea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie, cămilă etc.
- producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
- producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în bucăți

Codul CAEN 1011 include de asemenea:

- uciderea și procesarea balenelor pe uscat sau pe nave specializate
- producția de piei și blănuri provenite din abatoare (de exemplu, prin prelucrarea blănii și sărare)
- topirea și rafinarea slăninii și altor grăsimi animale comestibile
- procesarea resturilor animale
- producția de lână trasă

Codul CAEN 1011 exclude:

- topirea grăsimilor comestibile de păsări, vezi 1012
- producția de carne uscată, sărată sau afumată, și produse din carne, vezi 1013

📋 Autorizații și avize de funcționare pentru CAEN 1011

Pentru desfășurarea activităților încadrate sub codul CAEN 1011, este necesar să obții următoarele autorizații sau avize:

- Autorizație de Mediu
?
- Autorizație D.S.V.S.A.
?


În orice caz, este posibil ca, pe lângă autorizațiile menționate mai sus, primăria din localitate să ceară și alte avize, în funcție de specificul activității sau de spațiul utilizat. O verificare directă la primăria din localitatea unde îți desfășori activitatea sau o discuție cu un specialist îți oferă siguranța că respecți toate cerințele legale aplicabile.

Actualizează la CAEN Rev 3 Online

Fără drumuri la Registrul Comerțului, fără hârtii, fără bătăi de cap

Începe Acum