Cod CAEN 1012

1012 - Prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre

Codul CAEN 1012 include:

- operarea abatoarelor implicate în uciderea, pregătirea sau ambalarea păsărilor
- producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată în porții individuale
- prelucrarea grăsimilor comestibile de pasăre

Codul CAEN 1012 include de asemenea:

- curățarea, dezinfectarea, tratarea pentru conservare și tăierea penelor și pufului

📋 Autorizații și avize de funcționare pentru CAEN 1012

Pentru desfășurarea activităților încadrate sub codul CAEN 1012, este necesar să obții următoarele autorizații sau avize:

- Autorizație de Mediu
?
- Autorizație D.S.V.S.A.
?


În orice caz, este posibil ca, pe lângă autorizațiile menționate mai sus, primăria din localitate să ceară și alte avize, în funcție de specificul activității sau de spațiul utilizat. O verificare directă la primăria din localitatea unde îți desfășori activitatea sau o discuție cu un specialist îți oferă siguranța că respecți toate cerințele legale aplicabile.

Actualizează la CAEN Rev 3 Online

Fără drumuri la Registrul Comerțului, fără hârtii, fără bătăi de cap

Începe Acum