Cod CAEN 1012
1012 - Prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre
Codul CAEN 1012 include:
- operarea abatoarelor implicate în uciderea, pregătirea sau ambalarea păsărilor- producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată în porții individuale
- prelucrarea grăsimilor comestibile de pasăre
Codul CAEN 1012 include de asemenea:
- curățarea, dezinfectarea, tratarea pentru conservare și tăierea penelor și pufului📋 Autorizații și avize de funcționare pentru CAEN 1012
Pentru desfășurarea activităților încadrate sub codul CAEN 1012, este necesar să obții următoarele autorizații sau avize:
- Autorizație de Mediu
?
- Autorizație D.S.V.S.A.
?
În orice caz, este posibil ca, pe lângă autorizațiile menționate mai sus, primăria din localitate să ceară și alte avize, în funcție de specificul activității sau de spațiul utilizat. O verificare directă la primăria din localitatea unde îți desfășori activitatea sau o discuție cu un specialist îți oferă siguranța că respecți toate cerințele legale aplicabile.
Actualizează la CAEN Rev 3 Online
Fără drumuri la Registrul Comerțului, fără hârtii, fără bătăi de cap
Începe Acum