Cod CAEN 1103

1103 - Fabricarea cidrului şi a altor vinuri din fructe

Codul CAEN 1103 include:

- fabricarea băuturilor alcoolice fermentate, dar nu distilate: hidromel, sake, cidru, perry și alte vinuri din fructe
- fabricarea vinului din stafide

Codul CAEN 1103 include de asemenea:

- fabricarea amestecurilor de băuturi fermentate și băuturi non-alcoolice n.e.c.
- fabricarea kefirului de fructe și kefirului de apă

Codul CAEN 1103 exclude:

- fabricarea vinului din struguri, vezi 1102
- doar îmbutelierea și etichetarea, vezi 4634 (dacă se efectuează ca parte a vânzărilor angro) și 8292 (dacă se efectuează pe bază de tarif sau contract)

📋 Autorizații și avize de funcționare pentru CAEN 1103

Pentru desfășurarea activităților încadrate sub codul CAEN 1103, este necesar să obții următoarele autorizații sau avize:

- Autorizație de Mediu
?
- Autorizație D.S.V.S.A.
?


În orice caz, este posibil ca, pe lângă autorizațiile menționate mai sus, primăria din localitate să ceară și alte avize, în funcție de specificul activității sau de spațiul utilizat. O verificare directă la primăria din localitatea unde îți desfășori activitatea sau o discuție cu un specialist îți oferă siguranța că respecți toate cerințele legale aplicabile.

Actualizează la CAEN Rev 3 Online

Fără drumuri la Registrul Comerțului, fără hârtii, fără bătăi de cap

Începe Acum