Prelungește sediul PFA fără bătăi de cap

Prelungește adresa sediului PFA 100% online, dintr-o aplicație inteligentă și ușor de folosit. De oriunde ai fi, fără drumuri la instituții și dosar cu șină.

Începe aici

Ce spun cei care folosesc StartCo

Cum funcționează?

  • 1. Intri în aplicația StartCo la secțiunea Prelungire sediu PFA
  • 2. Completezi datele firmei tale și încarci documentele pe care ți le cerem
  • 3. Ne ocupăm noi de toată procedura de Prelungire sediu PFA la Registrul Comerțului
  • Gata. În câteva zile modificarea este oficial înregistrată și te poți apuca de treabă.

Beneficiile tale

E floare la ureche să prelungești sediul PFA cu StartCo

Rapid Parcurgi pașii din aplicația de modificare în doar 10 minute în loc să pierzi ore și zile întregi la instituții și birouri de consultanță.
Flexibil Faci modificarea exact când vrei tu și de oriunde te-ai afla. Nu depinzi de programul altcuiva sau de o locație anume.
Stress Free Nu interacționezi cu instituțiile. Economisești stres și energie și ai mai mult timp pentru lucrurile importante.
Simplu și fără birocrație La StartCo te așteaptă o experiență digitală simplă și user-friendly. Nu vei găsi proceduri stufoase, dosar cu șină și birocrație.
Siguranță Ești liniștit pentru că ești pe mâini bune. Nu faci greșeli, nu pierzi nimic din vedere și faci modificarea corect, așa cum trebuie.

Prelungire sediu PFA

  • Prelungire sediu PFA de la A la Z prin aplicația noastră digitală (generăm documentele complete, le depunem și comunicăm cu Registrul Comerțului)
  • Depunem cererea la Registrul Comerțului fără să mergi la notar
  • Îți oferim suport și îți răspundem la toate întrebările
  • Garantăm că vei avea o experiență plăcută: iar dacă ești nemulțumit de colaborare, îți dăm banii înapoi
350 Lei + 0 RON taxe Registru

Ce trebuie să știi despre Prelungire sediu PFA

Ce înseamnă prelungirea sediului PFA?

Prelungirea sediului se referă concret la prelungirea valabilității sediului, adică a duratei pentru care PFA-ul a primit dreptul de a-și stabili sediul la adresa din prezent. Prelungirea duratei înseamnă că sediul PFA rămâne la aceeași adresă (diferit de schimbarea sediului, care înseamnă mutarea sediului la o nouă adresă).

De unde știu care e durata de valabilitate a sediului PFA și când trebuie să îl prelungesc?

Durata de valabilitate a sediului este înscrisă în contractul de comodat/închiriere pentru folosința spațiului. Dacă nu mai găsești acest document, poți scoate un certificat constatator de la Registrul Comerțului pentru a afla până când este valabil sediul PFA-ului tău.

Trebuie neapărat să prelungesc sediul? De ce?

Da. Este esențial să nu lași sediul PFA să expire. Sediul trebuie să fie mereu în termen de valabilitate. Dacă perioada de valabilitate a sediului expiră, PFA-ul poate fi declarat inactiv fiscal iar tu, în calitate de titular PFA, te poți alege cu fapte înscrise în cazierul fiscal (prin urmare, nu vei mai putea fi asociat sau administrator în alte firme sau avea PFA pe numele tău până la ștergerea cazierului).

Motivul pentru care sediul PFA trebuie să fie mereu în termen de valabilitate este deoarece instituțiile statului trebuie să știe unde te pot contacta și unde îți pot trimite scrisori și documente oficiale.

De ce documente ai nevoie pentru prelungirea sediului PFA?

Atunci când dorești să prelungești sediul social al PFA-ului, ai nevoie de un act adițional la contractul de comodat sau de închiriere inițial. Prin actul adițional, părțile contractante stabilesc prelungirea perioadei în care PFA-ul are dreptul de a avea sediul stabilit la adresa din contract.

Pentru redactarea documentelor mai este nevoie și de copia de buletin a titularului PFA.

StartCo

antreprenori

Acum poți să te concentrezi pe ce e cu adevărat important. Pe ce știi să faci mai bine. Pe afacerea ta. StartCo există pentru antreprenori. Am redus birocrația la câțiva pași ușor de urmat. StartCo îi susține pe antreprenori. Am tradus legislația în limbaj uman. Am eliminat deplasările la instituții și statul la cozi.

Discută cu un consultant. Suntem aici pentru tine.

Contactează-ne la 0371 700 410, scrie-ne la adresa contact@startco.ro sau lasă-ne datele tale prin intermediul formularului și te sunăm noi.

Te contactăm noi

Ai sprijin la fiecare pas

Îți oferim suport telefonic, pe email și prin chat oricând ai întrebări sau ai nevoie de ajutor

Apelează-ne la 0371 700 410 sau completează formularul de contact și te sunăm noi. Suntem aici pentru tine!

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă.

Dacă ești nemulțumit de colaborarea cu noi, poți renunța, fără nicio consecință și îți dăm banii înapoi.