Adaugă un cod CAEN în PFA fără bătăi de cap

Adaugă un cod CAEN în PFA 100% online, dintr-o aplicație inteligentă și ușor de folosit. De oriunde ai fi, fără drumuri la instituții și dosar cu șină.

Începe aici

Ce spun cei care folosesc StartCo

Cum funcționează?

  • 1. Intri în aplicația StartCo la secțiunea Adăugare cod CAEN PFA
  • 2. Completezi datele firmei tale și încarci documentele pe care ți le cerem
  • 3. Ne ocupăm noi de toată procedura de Adăugare cod CAEN PFA la Registrul Comerțului
  • Gata. În câteva zile modificarea este oficial înregistrată și te poți apuca de treabă.

Beneficiile tale

E floare la ureche să adaugi un cod CAEN în PFA cu StartCo

Rapid Parcurgi pașii din aplicația de modificare în doar 10 minute în loc să pierzi ore și zile întregi la instituții și birouri de consultanță.
Flexibil Faci modificarea exact când vrei tu și de oriunde te-ai afla. Nu depinzi de programul altcuiva sau de o locație anume.
Stress Free Nu interacționezi cu instituțiile. Economisești stres și energie și ai mai mult timp pentru lucrurile importante.
Simplu și fără birocrație La StartCo te așteaptă o experiență digitală simplă și user-friendly. Nu vei găsi proceduri stufoase, dosar cu șină și birocrație.
Siguranță Ești liniștit pentru că ești pe mâini bune. Nu faci greșeli, nu pierzi nimic din vedere și faci modificarea corect, așa cum trebuie.

Adăugare cod CAEN PFA

  • Adăugare cod CAEN PFA de la A la Z prin aplicația noastră digitală (generăm documentele complete, le depunem și comunicăm cu Registrul Comerțului)
  • Depunem cererea la Registrul Comerțului fără să mergi la notar
  • Îți oferim suport și îți răspundem la toate întrebările
  • Garantăm că vei avea o experiență plăcută: iar dacă ești nemulțumit de colaborare, îți dăm banii înapoi
350 Lei + 0 Lei taxe Registru

Ce trebuie să știi despre Adăugare cod CAEN PFA

Ce trebuie să ai în vedere la adăugarea unui cod CAEN în PFA?

La fel ca la înființare, trebuie să faci dovada studiilor sau experienței în domeniul vizat de codul CAEN pe care vrei să îl adaugi.

Trebuie să te asiguri că prin adăugarea unui nou cod CAEN nu depășești numărul de maxim 5 coduri pe care le poate avea un PFA. Dacă în urma modificării ai mai mult de 5 coduri, poți renunța la unul din codurile existente pentru adăugarea codului dorit.

Ce documente se modifică atunci când se adaugă un cod CAEN în PFA?

Dacă noul cod CAEN adăugat va fi și codul CAEN principal, atunci Registrul Comerțului va emite un nou Certificat de Înregistrare (CUI).

Dacă noul cod CAEN nu va fi și codul principal, atunci în funcție de locația de unde vei desfășura activitatea vizată de noul cod CAEN (sediu, punct de lucru sau terți), Registrul Comerțului va emite noi certificate constatatoare de autorizare a activității pentru locațiile respective.

StartCo

antreprenori

Acum poți să te concentrezi pe ce e cu adevărat important. Pe ce știi să faci mai bine. Pe afacerea ta. StartCo există pentru antreprenori. Am redus birocrația la câțiva pași ușor de urmat. StartCo îi susține pe antreprenori. Am tradus legislația în limbaj uman. Am eliminat deplasările la instituții și statul la cozi.

Discută cu un consultant. Suntem aici pentru tine.

Contactează-ne la 0371 700 410, scrie-ne la adresa contact@startco.ro sau lasă-ne datele tale prin intermediul formularului și te sunăm noi.

Te contactăm noi

Ai sprijin la fiecare pas

Îți oferim suport telefonic, pe email și prin chat oricând ai întrebări sau ai nevoie de ajutor

Apelează-ne la 0371 700 410 sau completează formularul de contact și te sunăm noi. Suntem aici pentru tine!

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă.

Dacă ești nemulțumit de colaborarea cu noi, poți renunța, fără nicio consecință și îți dăm banii înapoi.